Online időpontfoglalás

A foglalási rendszerbe történő belépéshez, kérlek kattints az alábbi gombra! Ha még nem voltál nálam, vagy még soha nem jelentkeztél be online, akkor kérlek a kattintás előtt, olvasd el az alábbi bejelentkezési útmutatót! 

Bejelentkezési útmutató 

 1. A foglalási folyamatot a "Szolgálatások Megtekintése" gomb lenyomásával indíthatod el. Kérlek, hogy várj egy pár másodpercet míg a szolgáltatások betöltődnek! 
 2. Válaszd ki az(oka)t a szolgáltatás(okat) amely(ekre) jönni szeretnél. Mint láthatod, a szolgáltatásaim a weboldalamon feltüntetett árlista alapján lettek kategorizálva. A kereső segítségével még könnyebben megtalálhatod a kívánt szolgáltatást. 
 3. A szolgáltatás(ok) kiválasztása után, keresd meg a neked megfelelő időpontot. A rendszer csak a szabad idősávokat (helyeket) tünteti fel. Amennyiben több szolgáltatást is kiválasztottál, a rendszer összeadja a kezelési időtartamokat és annak megfelelően jeleníti meg az elérhető időpontokat.  
 4. A megfelelő időpont kiválasztása után, véglegesítsd a foglalásodat a leírtak szerint. Kreálhatsz magadnak fiókot a Salonic foglalási rendszerben, vagy bejelentkezhetsz a Facebook fiókoddal is, de foglalhatsz regisztrálás nélkül is. Ez utóbbi esetben ki kell venni a pipát a Salonic fiók létrehozási lehetőség elől a "Foglalás elküldése" gomb felett.   
 5. Lehet, hogy a Neked küldött időpontot igazoló üzenetemet a levelezési szolgáltatód a SPAM mappába rakja! Miután bejelölőd, hogy nem SPAM, onnantól fogva normál üzenetként fogod tőlem kapni a bejelentkezési visszajelzéseket!
 6. A foglalásod akkor lesz érvényes, ha én azt visszaigazoltam amiről szintén email üzenetet fogsz kapni. Emlékeztetőként 48 órával az időpont előtt, kapsz majd egy email üzenetet és 24 órával előtte pedig egy SMS-t is. 

Arra törekszem, hogy minden vendégemet időben tudjam fogadni a megfelelő kiszolgálás érdekében. Viszont, ehhez a Te segítségedre is szükségem van. Kérlek, hogy figyelmesen olvasd át az alábbi házirendet! 

 • A kozmetikában a csúcsidő általában a  késő délutáni órák és a hétvége, így azt javaslom, mielőbb foglald le a kiválasztott időpontodat, hogy biztosan legyen szabad hely számodra is.
 • Kérlek, érkezz pontosan, és legalább 15 perccel a kezelés kezdete elött. Hogy miért? Egyrészről, ha pont akkor érkezel amikorra szól az időpontod az már későnek számít, mivel a foglalás a kezelés kezdetére vonatkozik. Ha elkésel, kellemetlen helyzetbe hozod magadat, engemet és az utánad érkező vendéget is, valamint a kezelésed idejéből lesz levonva annyi idő amennyit késtél, mivel az utánad következő vendégnek pontosan kell érkeznie.
 • Javaslom, hogy indulás elött tájékozódj a térképen, vagy üsd be GPS-be az útvonalat, hogy a legegyszerűbben tudj eljutni hozzám.
 • Ha a fenntartott időpontban valamilyen okból nem tudsz megjelenni a szalonban, kérlek jelezd felém minél előbb, hogy a felszabaduló helyet még időben átadhassam egy másik vendégnek a várólistáról. (Előfordulhat olyan is, hogy pont te vagy várólistán, és elszalasztunk egy neked megfelelő időpontot, mert a vendég vagy későn szólt, vagy előzetes értesítés nélkül meg se jelent az adott időpontban). Tekintettel arra, hogy egy ilyen átszervezés időbe telik, a lemondás / időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 48 órával lehetséges a fent említett módon a nyitvatartás figyelembevételével. 
 • 24 órán belüli lemondás esetén, a kezelés díjának 50%-át, illetve lemondás nélküli meg nem jelenés esetén a 100%-át számítom fel pótdíjként, amely a következő kezeléskor felszámításra kerül. Két egymást követő alkalommal történő lemondás nélküli meg nem jelenést követően, további időpontot nem áll módomban adni! 
 • Ha betegnek érzed magad vagy bármilyen vírusos eredetű elváltozást tapasztalsz a bőrödön, akkor mindenképpen egyeztessünk új időpontot! Én is ügyelek arra, hogy Te ne kapj el semmit a kozmetikában, Te se veszélyeztesd magad, engem, a kollégáim vagy a többi Vendég egészségét! A fent említett pótdíj betegség esetén nem kerül felszámításra. 

A fent leírtak betartása mindannyiunk érdekét szolgálják! 

Megértésedet és együttműködésedet előre is nagyon köszönöm!

Satoczki Beatrice kozmetikus

Lanèche Szépségklinika

Frankel Leó utca 21.
Bejárat az Üstökös utca sarkán
Budapest
1023

Nyitvatartás:
H, SZ, CS: 11:00 - 20:00
K, P: 8:00 - 14:00
Hétvége: zárva
+36 30 339 8866 satoczkibeatrice@gmail.com
Kemenesné Satoczki Beatrice Orsolya e.v.